Brainstormsessie

250.00

Brainstormsessie bij B-U-Fully

Na een brainstormsessie, ga je geïnspireerd, gemotiveerd en met concrete doelen, plannen en acties de deur uit. Je kunt het zien als een boost die je krijgt, om 2019 goed en gefocust te eindigen om vervolgens gedreven te starten aan 2020. En dit allemaal na een eenmalige sessie van ruim 2 uur.

Heb je op het gebied van jouw persoonlijke ontwikkeling en/of jouw loopbaan een vraag of doel waar je mee aan de slag wil? Boek dan nu een brainstormsessie!

Beschrijving

Heb jij behoefte aan een brainstormsessie, waarin je intensief aan de slag gaat met jouw doel, loopbaan of bedrijf? Wil jij sparren met een ervaren coach en vol inspiratie en concrete plannen de deur uit lopen? Dan is deze brainstormsessie zeker een aanrader!

Nadat je hebt aangemeld, vindt er een telefonische intake plaats. Vooraf aan de brainstormsessie ontvang je per e-mail een vragenlijst. Aan de hand hiervan bereiden wij ons voor op de sessie. We onderzoeken indien nodig de onderwerpen of zetten een expert in om jou hierover in te lichten. Daarnaast bekijken we ook direct naar hoe wij los van het coachen, jou ook concreet kunnen helpen om je doel te bereiken. (Denk hierbij aan het inzetten van netwerkcontacten, opdrachten, boeken etc)

Tijdens een brainstormsessie gaan we 2 uur lang intensief aan de slag met wat je wilt bereiken, waar je nu staat en wat je ervoor nodig hebt om je gewenste doel/ situatie te bereiken.

We starten met het verhelderen van wat je wilt bereiken en zetten dit om in een concrete doelstelling. Dit kan via een formulier of ook aan de hand van een visionboard.

We bekijken waar je nu staat en wat je nodig hebt om je doel te bereiken. Tijdens de sessie maak je ook stappenplan om na het gesprek (direct) aan de slag te gaan met je doel/wens/droom.

Ondertussen zijn er ook lekkere snacks en drinken om je energie bij te tanken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Brainstormsessie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *