Masterclass boost your image

97.00

In deze interactieve workshop staan we stil bij het belang van het hebben van een imago wat past bij wie je bent en wat je wilt bereiken. We denken bij imago alleen aan onze uiterlijke verschijning. Maar imago is zoveel meer dan dat. Na deze masterclass ben je niet alleen bewust van de boodschap, die je wilt meegeven door middel van jouw kleding en make-up, maar ga je deze boodschap ook uitstralen!

Uitverkocht

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

masterclass boost your image

Dress towards your goals and the career you want!

In deze interactieve workshop staan we stil bij het belang van het hebben van een imago wat past bij wie je bent en wat je wilt bereiken. We denken bij imago alleen aan onze uiterlijke verschijning. Maar imago is zoveel meer dan dat. Het is ook zeker niet oppervlakkig om hiermee bezig te zijn. Een bewust en zinvolle leven leiden, kun je zichtbaar maken door aandacht te besteden aan jouw kleding en de boodschap, die je hiermee afgeeft.

Naar aanleiding van onze eerste editie in februari, hebben wij aan de positieve feedback wat zaken aangepast. Zo hebben we meer tijd gereserveerd voor de make-up advies. Nu hebben we de zondagmiddag gereserveerd, waarin je door Florella Marti en Helly Alves leert hoe jij je authentiek en krachtig kunt presenteren!

We starten de masterclass met wat imago echt betekent. Hoe vertaal je jouw innerlijke kracht en identiteit naar een imago wat bij je past. Bovendien krijg je tips over hoe je dit op je werk, in jouw bedrijf en/of tijdens sollicitatiegesprekken op passende wijze kunt laten zien. Er wordt een kleurenanalyse en figuuranalyse gemaakt. Je krijgt advies over welke kleuren en materialen het beste bij jou passen. Achteraf krijg je ook digitaal een gepersonaliseerd styleguide opgestuurd.

Tussendoor hebben we pauzes en lekkere snacks en drinken.
In het tweede deel neemt Helly Alves onze make-up expert over. Ze gaat aan de hand van jouw wensen kennis, advies en tips delen om jou de gewenste make-up look te geven, die past bij jouw imago.

Dus na afloop van de masterclass heb jij:

– Een goed beeld van wat jouw authentieke imago is.
– Kleurenanalyse (welke kleuren passen het beste bij jou)
– Figuuranalyse – Een gepersonaliseerde Styleguide (stijlkaart)
– Make up advies en een face chart.

En natuurlijk een goodiebag!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Masterclass boost your image” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *