Skip to content
06-34098489 | info@b-u-fully.nl
brunch event

Vandaag geleerd, direct toepassen!

Leerzame masterclasses en events met de mogelijkheid om je netwerk uit te breiden.

Blog foto

Bevlogen experts

De keynote sprekers en trainers tijdens de masterclasses en events zijn authentieke experts in hun vakgebied. Verder hebben zij een diverse achtergrond en zeer bevlogen vakmensen!

Ontspannen netwerken

Omdat wij willen dat onze deelnemers echt naar huis gaan met kennis en tips, die zij kunnen toepassen, houden wij de groep klein. Hierdoor heb je toch de kans om goed te kunnen netwerken en van elkaar te leren.

Persoonlijke ontwikkeling
gezonde gewoonten

Lekker eten en drinken!

Als echte roodliefhebber is het lekker eten en drinken tijdens onze events een must. De menus worden met veel liefde gekozen en voorbereid.

Geplande events

VISIONBOARDSESSIE (open inschrijving)

Wil jij aan de slag met jouw doelen en deze ook behalen? Dan biedt de visionboardsessie een mooie uitkomst! Klik hier voor meer informatie.

27-10-2019 BOOST YOUR IMAGE

In deze interactieve workshop staan we stil bij het belang van het hebben van een imago wat past bij wie je bent en wat je wilt bereiken. We denken bij imago alleen aan onze uiterlijke verschijning. Maar imago is zoveel meer dan dat.  Naast een imago styliste is er ook een make up artiest, die jou tips en advies geeft om jouw imago een boost te geven. Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor meer info