Skip to content
06-34098489 | info@b-u-fully.nl
B-U-Fully quote

Amelia Sealey

Loopbaancoach & trainer

Wie is Amelia

In het kort zou ik zeggen dat ik een bevlogen, nieuwsgierig en loyale dame ben, die graag verbindingen maakt. De ene keer coach ik iemand in het maken van een verbinding tussen werk en hun passie. Maar het kan ook zijn dat ik een individu in mijn netwerk doorverbind naar een bedrijf in mijn netwerk. Of dat ik iemand verbind met de juiste kennis om de juiste beslissingen te maken.

Zelf heb ik heel lang een tweestrijd gehad tussen mijn sociale en behulpzame kant enerzijds en anderzijds mijn zakelijke no nonsense mentaliteit. Uiteindelijk is dit op een hele natuurlijke wijze samengegaan van maatschappelijk werkster en gezinscoach, naar arbeidsbemiddelaar, in wat ik nu doe als  loopbaancoach.

Mijn 'why'?

Persoonlijke ontwikkeling, levensfases en de mens in relatie tot werk zijn thema's, die mij enorm boeien en waar ik mij in gespecialiseerd heb. Werk is in onze maatschappij een belangrijke onderdeel van onze identiteit en heeft veel invloed op onze beleving en levensgeluk.

Dit gegeven fascineert mij enorm en mijn passie ligt zowel in het herontdekken van de krachten en kwaliteiten van mijn coachees als het gezamenlijk op zoek gaan naar wat hun “ Why” is en hoe dit zich vertaalt naar werk. En vooral naar werk waar men enthousiast, energiek en blij van wordt!

Mijn voldoening is het grootst wanneer mijn coachees weer de regie nemen over hun leven en loopbaan. Maar vooral wanneer zij hierdoor ook hen doelen kunnen verwezenlijken!

 

Amelia Sealey
Coaching
%
Outplacement
%
Workshops & trainingen
%
De arbeidsmarkt
%

Onze expertise ?

Het coachen, adviseren en begeleiden van ambitieuze professionals.
Wat deze profesionals in gemeen hebben, is dat zij er bewust voor kiezen om het beste uit het leven en hun loopbaan te behalen.
Zij kiezen ervoor om terug te gaan naar de basis van wie zij zijn, wat zij kunnen en willen om vervolgens vanuit deze kennis de loopbaan te creëren waar ze naar verlangen.

Onze experts

Wij werken samen met diverse experts en bureaus.
Afhankelijk van wat de vraag en doelstelling is, wordt de expert, die het beste hierbij aansluit gekozen.
Dit zijn een aantal van onze samenwerkingspartners!

over mij

Amelia Sealey

Coach/ trainer Loopbaan & Persoonlijke ontwikkeling

over ons Florella

Florella Marti

Imago coach & Personal styliste

Sales en onderhandelings coach

Andrew Sealey

Coach/ trainer DISC, Sales & Onderhandelen