Focus sessie

Na ons focus sessie, ga je geïnspireerd, gemotiveerd en met concrete doelen, plannen en acties de deur uit. Je kunt het zien als een boost die je krijgt, om 2024 goed en gefocust te starten. En dit allemaal na een eenmalige sessie van een dagdeel.

Heb je op het gebied van jouw persoonlijke ontwikkeling, jouw loopbaan en/of bedrijf een vraag of doel waar je mee aan de slag wil? Boek dan nu een focus sessie!

Intensieve coachingsessie

Gratis Careerbox

Focus sessie

Waarom een focus sessie?

Je hebt in jouw hoofd allemaal dingen bedacht waar je dit jaar aan wil werken. Misschien heb je zelfs al opgeschreven wat je graag dit jaar wilt bereiken. Maar inmiddels zijn we al verder in het jaar en weet je niet zo goed hoe en waar je moet beginnen.  Je voelt je zelfs een beetje overweldigd en weet niet wat wijsheid is. Welke keuzes en stappen moet je,  nee wil je nemen?

Deze vragen en gevoelens zijn niet vreemd. Het maakt je mens!
We hebben allemaal van tijd tot tijd,  hulp nodig bij het (her) vinden van onze focus en het nemen van de juiste beslissingen en stappen om te bereiken wat we graag willen.
Hoe fijn is het om straks weer helder te hebben wat je belangrijk vindt?  Te weten wat jouw waarden en visie zijn voor dit jaar. Maar vooral om de verschillende manieren, strategieën in jouw rugzak te hebben om jouw doelen te bereiken!

Onze focus sessie biedt jou de helderheid, die jij nodig hebt om aan de slag te gaan!
Tijdens de focus sessie, gaan wij intensief aan de slag met jouw wensen en doelen.
Het maakt niet uit of dit voor jouw persoonlijke ontwikkeling, loopbaan of bedrijf is.
We doen een terugblik op vorig jaar en hoe jij dit ervaren hebt. We analyseren zowel de dingen, die niet gelukt zijn als jouw successen. Want die heb je sowieso gehad vorig jaar.

Vervolgens spoelen we vooruit naar de toekomst.
Zijn er belangrijke lange termijn wensen/ doelen voor jou en wat heb je nodig om deze te behalen?
En dan komen we terug naar het hier en nu.
Welke beslissingen en stappen zijn nu belangrijk?
Maar ook welke gewoonten hebben verandering nodig, zodat jij  kunt groeien naar jouw wens/doel.

Even aarden.....

Ik kan me voorstellen dat met alles wat er nu allemaal gaan de is in onze maatschappij en wereld dat je denkt: is het wel verstandig om alleen maar met mezelf bezig te zijn?
Is het niet egoïstisch om te denken aan mijn eigen ontwikkeling, baan en bedrijf?

Juist omdat het zo een chaos, onzeker en zelfs een kwade tijd is, is het goed om voor jezelf te onderzoeken en kiezen waar jij staat in het leven en in jouw werk.
Zodat je goed voorbereid op wat je wilt, maar ook enigszins op de verrassende elementen in het leven.
Je kunt op basis van jouw kernwaarden, kwaliteiten en wensen van betekenis zijn en dienstbaar zijn aan onze maatschappij.

In onze focus sessie staan we hier ook bij stil wanneer je twijfelt aan hoe je om wilt gaan met de wereld om je heen versus jouw eigen pad in het leven en je loopbaan.

Na de sessie heb je hierin meer vertrouwen en duidelijkheid voor jezelf!

Over B-U-Fully & de Focus sessie coach

Foto Amelia

De coach

Het traject wordt begeleid door Amelia Sealey.
Met haar humor, warme persoonlijkheid, kennis en gevoel voor wat jij nodig hebt, maar ook haar aanstekelijke energie weet zij jou te coachen en begeleiden in het brengen van focus en structuur in het behalen van jouw doelen.

Als erkend loopbaancoach, die erkend lid is van de vereniging voor loopbaancoaches de Noloc, werkt ze niet alleen volgens erkende en evidence based methodes, maar ook volgens de gedragscode voor loopbaancoaches.

Amelia heeft de afgelopen 10 jaar verschillende mensen begeleid richting een nieuwe start in hun loopbaan, succesvolle bedrijven en vooral ook zelfvertrouwen en werkgeluk.

Lees meer over Amelia Sealey hier: Over Amelia Sealey- Founder/ Loopbaancoach & trainer

Lees meer over de Noloc: http://www.noloc.nl

Hoe werkt het?

reset 2

Aanmelden

Nadat je hebt aangemeld, vindt er een telefonisch contact plaats ter bevestiging. Vooraf aan de sessie ontvang je per e-mail een vragenlijst. De voorbereiding van jouw sessie vindt plaats op basis van jouw input.  Daarnaast bekijken we ook direct naar hoe wij los van het coachen, jou ook concreet kunnen helpen om je doel te bereiken. (Denk hierbij aan het inzetten van netwerkcontacten, opdrachten, boeken etc)

De sessie

Tijdens de focus sessie gaan we maximaal 4 uur lang intensief aan de slag met wat je wilt bereiken, waar je nu staat en wat je ervoor nodig hebt om je gewenste doel/ situatie te bereiken.

We starten met het verhelderen van wat je wilt bereiken en zetten dit om in een concrete doelstelling. Dit kan via een formulier of ook aan de hand van een visionboard.

We bekijken waar je nu staat en wat je nodig hebt om je doel te bereiken. Tijdens de sessie maak je ook stappenplan om na het gesprek (direct) aan de slag te gaan met je doel/wens/droom.

Ondertussen zijn er ook pauzes, lekkere eten en drinken om je energie bij te tanken.

Black Simple Photo New Product Arrival Instagram Post
Ontwikkeladviestraject

Na de sessie

Je hebt een actie en stappenplan opgesteld tijdens de sessie en gaat hier direct mee aan de slag. Je hebt ook de inhoud van de Careerbox, die jou op weg helpt en kan houden.
Maar zoals met alles zullen er soms twijfels en tegenslagen zijn, naast de mooie stappen die je maakt. Vandaar dat we na 6 weken een nazorg gesprek hebben. In 45-60 minuten evalueren wij waar je staat en wordt je gecoacht bij de vraagstukken, die je nog hebt.

Wil je ook met helderheid en focus aan de slag met jezelf en jouw purpose?

Je hebt belangrijke doelen en wensen, maar je merkt dat je moeite hebt met het focussen hierop en het nemen van de juiste stappen hierin. Dan is een focus sessie zeker de investering waard. Het helpt jou weer helderheid, inzichten en focus te hebben op jouw doelen en hoe jij in elkaar zit ten aan zien van jouw doelen.

Ben jij je uitstelgedrag/ procrastination zat?!!
Lets go to the next level met jouw focus!

Focus sessie

Ervaringen met B-U-Fully

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur urna nunc, bibendum ac egestas in, porta eu nulla. Nulla facilisi. Vivamus et egestas ligula.

Vivamus magna
Lacinia eget

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur urna nunc, bibendum ac egestas in, porta eu nulla. Nulla facilisi. Vivamus et egestas ligula.

Vivamus magna
Lacinia eget

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur urna nunc, bibendum ac egestas in, porta eu nulla. Nulla facilisi. Vivamus et egestas ligula.

Vivamus magna
Lacinia eget

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur urna nunc, bibendum ac egestas in, porta eu nulla. Nulla facilisi. Vivamus et egestas ligula.

Vivamus magna
Lacinia eget

Aanmelden voor de focus sessie

Boek direct jouw focus sessie via onderstaand formulier! Kies datum en de gewenste tijd, vul je gegevens in en reken meteen veilig af met iDEAL. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Focus sessie

Naam

July 2024

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

July 14, 2024

July 21, 2024

July 22, 2024

July 28, 2024