Zomer outfits voor professionals

De zomer staat weer voor de deur!

En dat werd tijd ook! Want laten we eerlijk zijn, die korte donkere en natte dagen zijn iets te lang blijven hangen. Tijd om die dikke jassen en truien weer achterin de kast op te bergen en die leuke, luchtige topjes, rokjes en jurkjes weer tevoorschijn te halen. Heerlijk! 

Maar zijn je zomer outfits wel geschikt voor op kantoor? En wat draag je dan zonder dat je al het vocht uit je lijf zweet?

Gepaste zomerse outfits naar kantoor dragen kan een hele uitdaging zijn. Omdat je op kantoor bent is het niet gepast om teveel “vlees” te tonen als je begrijpt wat ik bedoel.

Te veel decolleté of een te korte rok zorgt ervoor dat je vrouwelijke collega’s je scheef aankijken terwijl je mannelijke collega’s iets te vaak jou kant op zullen kijken. En omdat je geen awkward gesprek met je leidinggevende of met HR wilt, is het raadzaam om je zomer outfits voor kantoor zorgvuldig uit te kiezen.

Om je een beetje op weg te helpen heb ik een musthavelijst voor je opgesteld.

Deze items zorgen voor de ideale zomer outfits voor professionals.

Een witte blouse

Een witte blouse is een absolute musthave ongeacht het seizoen.Tijdens de zomer maanden kun je kiezen voor een iets luchtigere blouse.Let wel op dat het niet te doorschijnend is. Draag het met een luchtige rok en stop het lekker nonchalant in voor een speelse look.

Midi rok

On-mis-baar! Een midi rok kan je tijdens de zomermaanden oneindig combineren.Combineer met T-shirts, bloesjes of topjes en draag er bijvoorbeeld sneakers (als dat bij jou op kantoor mag) of pumps onder.

De maxi jurk

Lekker makkelijk en altijd stylish.Kleurrijk, gestreept of effen? het kan allemaal.

Blousejurk

Met een blousejurk gecombineerd met witte sneakers (als dat mag bij jou op kantoor) of met een leuke sandaal kun je niet mis gaan.

Wijde pijp broek

Wijde pijp broeken zijn ideaal tijdens de zomermaanden.De zomercollecties worden vaak van luchtige materiaal gemaakt waar door het  aanvoelt alsof je weinig aan hebt terwijl je toch stijlvol bedekt bent.

Have fun met het uitzoeken van je zomer outfits!

Heb jij zelf nog tips voor gepaste zomer outfits voor professionals?

-x- Florella

Meer weten over onze imago coach Florella Marti en wat zij te bieden heeft? Klik dan op de volgende links:
https://b-u-fully.nl/over/imago-coach-en-persoonlijke-styling/
https://www.ellaflor.boutique/

Florella Marti