Cv sjablonen gratis! 

Ben je druk aan het solliciteren?
Of gewoon toe aan het verfrissen van jouw cv?

Dan heb je vast online gezien hoeveel mogelijkheden er zijn om een cv anno 2020 te maken. Daarnaast zijn er ook een aantal websites waar je tegen betaling een nieuwe cv voor jou willen maken.
En ergens is dat zonde om voor een cv te betalen, waar je vaak niet gemakkelijk wijzigingen in kan maken.

Omdat het hebben van een overzichtelijke cv, die een goede weerspiegeling is van wie jij als persoon bent belangrijk is, kun jij je hier aanmelden voor 3 gratis cv sjablonen.

Deze sjablonen kun je aanpassen in Word. Kies gewoon degene die het beste bij jou past en jou het meeste aanspreekt!

3 cv sjablonen

In MS Word

Eenvoudig aan te passen

gesprek

Meld je hier aan!

Wil je naast deze cv sjablonen nog meer tips over solliciteren en je loopbaan?

Lees hier dan in onze blogs onze tips over o.a. hoe je goed gekleed naar een sollicitatiegesprek kan gaan en de 7 loopbaanzondes. Veel lees plezier!

Foto Florella Marti Imagocoach

Sollicitatiegesprek? Maak een sterke eerste indruk met je kleding.

De juiste uitstraling tijdens sollicitatiegesprekken. Dus je bent op zoek naar een nieuwe baan. Dat betekent sollicitatiegesprekken voeren. Een sollicitatiegesprek is niet altijd de leukste onderdeel van je zoektocht. Maar wees gerust een goede voorbereiding is het halve werk. Bij een sollicitatiegesprek wil je natuurlijk een goede eerste indruk achterlaten. Natuurlijk is je kleding niet…

Read More...
7 deadly sins in je loopbaan

7 deadly sins in je loopbaan

The 7 deadly sins Het warme weer tijdens de zomer deed mij denken aan een oude summer special van Magnum: ‘The 7 deadly sins’. Deze special is dus ook de inspiratie achter mijn blog. Want ook in je loopbaan kun je last hebben van de 7 deadly sins. Wat naar mijn mening deze 7 deadly…

Read More...

Wanneer je toch wat meer hulp nodig hebt bij het solliciteren, kun je ook bij ons terecht. Wij bieden namelijk verschillende sollicitatietrainingen. Klik op onderstaande button voor meer info!

Op zoek naar leuke banen in de zorg? Bekijk dan de vacaturs van onze samenwerkingspartner Recruit You(th)

Voor leuke banen in de zakelijke dienstverlening, IT en andere branches zie dan de vacatures van onze samenwerkingspartner  Mayforce Recruitmentbureau.